back
saved

BKlinea

Online prije 5 sati

Ilidža

Gold OLX shop
OLX medalja Medalja za više od 8 godine na OLX.ba
OLX medalja Korisnik je verifikovao telefon i email
OLX medalja Korisnik je verifikovao svoju poštansku adresu
OLX medalja Korisnik ima uspjesno realizovanih 422 OLX brzih dostava
OBRADA PLOČASTIH MATERIJALA
SA TRADICIJOM DUŽOM OD 15 GODINA

Firma BK Linea d.o.o. osnovana je 2002. godine. Našu kolekciju čine pločasti materijali, okovi za nameštaj, alati i kant trake izuzetnog kvaliteta, kao i distribuiranja repromaterijala.

Konstantno ulažemo u najsavremeniju tehnologiju birajući najbolje proizvođače industrijskih mašina. Našu težnju ka savršenoj obradi i kvalitetu prepoznaju brojni partneri iz svijeta izrade nameštaja kao i krajnji korisnici.

BK Linea je ovlašćeni distributer za BiH najveće turske kompanije Yildiz Entegre. Trenutno raspolažemo sa 250 dekora iverice. Da bismo zadovoljili kvalitete usluga naših kupaca kantiranje se vrši sa kant trakom svijetskog proizvođača Rehau. Također želimo napomenuti da smo vodeći distributeri i aluminijskih profila za američke plakare, koje prate evropske standarde.

Danas možete realizirati sve što poželite! U BK Line-i ćemo Vas u tome podržati izborom najpogodnijih proizvoda i materijala za izradu namještaja i uređenje doma uz maksimalno poštivanje Vaših zamisli i prostora. Učinite svoj dom drugačijim, posebnim i prepoznatljivim!